Workshop hoogbegaafdheid

Droomdenkers ontspannen thuis en op school

28 september 2017  inloop vanaf 18.30 uur, hoofdkantoor De DNKRS, Amstelveen

Beelddenkers, hoogbegaafde kinderen en dan ook nog hooggevoelig: vaak zijn deze kinderen onvermoeibaar vermoeiend, hilarisch grappig en bijzonder eigenwijs.
Hoe begeleid je als ouder deze kinderen die tegen de leerkrachten en hun ouders in (blijven) gaan, die fel strijden tegen onrecht, die bekaf zijn na een feestje en die in bed dikke tranen huilen om een zielige reclame op tv?
En soms zijn ze zo stil, teruggetrokken, futloos. Waar worden ze zo moe van dan?
————————————-
Marianne van Gelder is specialist van Expertisecentrum De DNKRS en auteur van HoogbeGAAFd leven.
Suzanne Buis is auteur van oa Mijn hoogbegaafde kind & ik en De droomdenker. Samen geven ze lezingen over de combinatie beelddenken, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.
————————————-
Terugkerende vragen bij deze lezingen komen uitgebreid aan bod in de Masterclass. In een kleine groep werken we aan het verkrijgen van inzicht in jullie specifieke gezinssituatie. Waar heb je als ouder moeite mee en waar komt dat vandaan? Na deze workshop weet je wat je kunt doen (of laten) voor een ontspannen Droomdenker thuis en op school!

Workshopleiders:
Suzanne Buis & Marianne van Gelder

28 september 2017
inloop vanaf 18.30 uur

aanmelden via het algemene inschrijfformulier op www.deDNKRS.nl

 

Lezing over hoogbegaafdheid en heftige emoties

16 maart in Joppe: Hoogbegaafdheid en heftige emoties

Hoogbegaafdheid en heftige emoties: hoe zit dat? De workshop van Suzanne Buis geeft inzichten en praktische tips. De workshop bij Pharos op 16 maart in de Joppeschool, Joppe (bij Deventer) is ook voor niet-leden. Entree gratis voor Pharosleden, voor niet-leden € 2,50

Aanmelden graag via pharosac@outlook.com ovv lidnummer Pharos.

Koffie en thee vrij verkrijgbaar

Zaal open om 19.30 uur. Start lezing 20.00 uur.

Win de complete Lizzy-serie!

Win nu de complete Lizzy-serie door Suzanne Buis voor de basisschool waar jij werkt of waar je kinderen op school zitten. Ook in het speciale lettertype Dyslexie!

Win gratis vijf boeken over Lizzy, de enthousiaste, grappige, ondernemende dierenvriendin, met haar schattige pup Boef. Lizzy wil graag dierentrainer worden, zodat haar dieren kunnen meespelen in films. Gek op honden en dolfijnen, beleeft Lizzy echt van die avonturen die je zelf zou willen beleven.

Win de serie! Geef je op via het inschrijfformulier

Celebrate!

9200000046595399

Dit boek is al een mooi feest op zich: ‘Celebrate’ van Lauren Conrad.

De eerdere delen ‘Style’ en ‘Beauty’ zijn al jaren bestsellers en dat wordt dit heerlijk dikke boek met de prachtige foto’s ongetwijfeld ook. Alles wat je wilt weten staat er in over een geweldig feest organiseren, van een intiem etentje thuis tot een Hollywoodbruiloft aan toe. Ook heerlijk om bij weg te dromen.


Mooi cadeau voor (aanstaande) gastvrouwen van alle leeftijden! En… beperkt te bestellen bij mij, met een persoonlijk berichtje

Continue reading “Celebrate!” »