Lezing over hoogbegaafdheid en heftige emoties

16 maart in Joppe: Hoogbegaafdheid en heftige emoties

Hoogbegaafdheid en heftige emoties: hoe zit dat? De workshop van Suzanne Buis geeft inzichten en praktische tips. De workshop bij Pharos op 16 maart in de Joppeschool, Joppe (bij Deventer) is ook voor niet-leden. Entree gratis voor Pharosleden, voor niet-leden € 2,50

Aanmelden graag via pharosac@outlook.com ovv lidnummer Pharos.

Koffie en thee vrij verkrijgbaar

Zaal open om 19.30 uur. Start lezing 20.00 uur.

Win de complete Lizzy-serie!

Win nu de complete Lizzy-serie door Suzanne Buis voor de basisschool waar jij werkt of waar je kinderen op school zitten. Ook in het speciale lettertype Dyslexie!

Win gratis vijf boeken over Lizzy, de enthousiaste, grappige, ondernemende dierenvriendin, met haar schattige pup Boef. Lizzy wil graag dierentrainer worden, zodat haar dieren kunnen meespelen in films. Gek op honden en dolfijnen, beleeft Lizzy echt van die avonturen die je zelf zou willen beleven.

Win de serie! Geef je op via het inschrijfformulier

Celebrate!

9200000046595399

Dit boek is al een mooi feest op zich: ‘Celebrate’ van Lauren Conrad.

De eerdere delen ‘Style’ en ‘Beauty’ zijn al jaren bestsellers en dat wordt dit heerlijk dikke boek met de prachtige foto’s ongetwijfeld ook. Alles wat je wilt weten staat er in over een geweldig feest organiseren, van een intiem etentje thuis tot een Hollywoodbruiloft aan toe. Ook heerlijk om bij weg te dromen.


Mooi cadeau voor (aanstaande) gastvrouwen van alle leeftijden! En… beperkt te bestellen bij mij, met een persoonlijk berichtje

Continue reading “Celebrate!” »