Mijn hoogbegaafde kind en ik

Richelle de Deugd van Hobega (links) en Suzanne Buis, auteur van 'Mijn hoogbegaafde kind en ik' tijdens RTV NH Lunchroom 21 mei 2014

Bij RTV NH
‘Hoe vermaakten jullie je op school? Waren jullie buitenbeentjes?’
Bij RTV NH met Richelle de Deugd, van hobega.nl, werd aandacht besteed aan ‘Mijn hoogbegaafde kind en ik’ en het onderwerp hoogbegaafdheid. Radiopresentatrice Patricia Nagelkerke was heel benieuwd naar de effecten van hoogbegaafdheid voor Richelle en Suzanne Buis als kinderen.

Te beluisteren: RTV NH
21 mei 2014

Noordhollands Dagblad 05 08 2014 Mandy Pijl

Pagina groot artikel in Noord Hollandsdagblad
5 augustus 2014

SuzanneBuis-NaarSchool-02

Magazine Naar School
Boekvermelding bij artikel met Bianca, geïnterviewde uit het boek Mijn hoogbegaafde kind en ik
zomer 2015

Ik date maar wat

De lancering

RTL4 – EditieNL
Als date-expert en auteur van ‘Ik date maar wat’ gaf Suzanne tips over dating in EditieNL, RTL4.

FunX Radio
Datingtip van Suzanne Buis in een uitzending van FunX Radio: ‘Wees niet bang om het masker af te leggen, van geslaagd zijn, leuk doen en complimentjes geven. Je bent niet aan het solliciteren naar een partner. Blijf vooral opletten of jij die ander eigenlijk wel de moeite waard vindt!’

Radio538 – Evers staat op met Suzanne Buis
SuzanneBuis-EversStaatOp
Op dinsdag 19 oktober had Suzanne Buis een leuk gesprek over Ik date maar wat met Edwin Evers, in Evers staat op, Radio538.
Beluister het gesprek hier

Kinderboekenserie’s Lizzy en Floortje

SuzanneBuis-Kranenburg

Suzanne Buis bij NH Leeft over de expositie 150 Kluitman

BERGEN Dik Trom, De Kameleon, Kruimeltje, allen bekende titels van Uitgeverij Kluitman. Dit jaar bestaat de uitgeverij 150 jaar en dat is reden voor een nieuwe tentoonstelling in Museum Kranenburgh.

De tentoonstelling, die morgen geopend wordt, bevat de illustraties van Kluitman door de jaren heen. Samen met kinderboekenschrijfster Suzanne Buis, illustrator Harmen van Straaten en Kluitman-directeur Piero Stanco mocht NH Leeft de expositie vandaag al bekijken. Natuurlijk is dit plaatje niet compleet zonder een stukje voorgelezen werk van Buis en een tekening van Van Straaten.

RTV NH

april 2014
Foto: Susanne Buis (links), auteur van Lizzy. Rechts illustrator Kristel Steenbergen. Voor hun werk op de tentoonstelling Vet Gaaf! In KRANENBURGH. Fotografie: Lizette Schaap.

Suzanne Buis NHD 2011 10 04 deel 1

Artikel ‘Boeken als feelgood voor jeugd’ in Noord Hollandsdagblad
5 oktober 2011

Balans over Lizzy dyslexie

Artikel in Balans over Lizzy in dyslexie vriendelijke uitgave

februari 2015