Win de complete Lizzy-serie!

Win nu de complete Lizzy-serie door Suzanne Buis voor de basisschool waar jij werkt of waar je kinderen op school zitten. Ook in het speciale lettertype Dyslexie!

Win gratis vijf boeken over Lizzy, de enthousiaste, grappige, ondernemende dierenvriendin, met haar schattige pup Boef. Lizzy wil graag dierentrainer worden, zodat haar dieren kunnen meespelen in films. Gek op honden en dolfijnen, beleeft Lizzy echt van die avonturen die je zelf zou willen beleven.

Win de serie! Geef je op via het inschrijfformulier

Celebrate!

9200000046595399

Dit boek is al een mooi feest op zich: ‘Celebrate’ van Lauren Conrad.

De eerdere delen ‘Style’ en ‘Beauty’ zijn al jaren bestsellers en dat wordt dit heerlijk dikke boek met de prachtige foto’s ongetwijfeld ook. Alles wat je wilt weten staat er in over een geweldig feest organiseren, van een intiem etentje thuis tot een Hollywoodbruiloft aan toe. Ook heerlijk om bij weg te dromen.


Mooi cadeau voor (aanstaande) gastvrouwen van alle leeftijden! En… beperkt te bestellen bij mij, met een persoonlijk berichtje

Meer lezen

Pitch samenwerking

Suzanne Buis werkt in de kopgroep van Rabobank Noord-Kennemerland voor het helpen organiseren van bijeenkomsten van het netwerk vrouwelijke ondernemers. In deze korte presentatie laat ze een voorbeeld zien van hoe de ondernemers durven te vragen naar nuttige contacten in de netwerken van andere ondernemers.

Suzanne Buis is op zoek naar scholen en bedrijven die de samenwerking met haar willen aangaan, om bijvoorbeeld hun beleid op het gebied van dyslexie of hoogbegaafdheid onder de aandacht te brengen.

Suzanne Buis leest voor: Groot Dictee Heiloo Junior 2016

Suzanne Buis is kinderboekenschrijfster en was uitgenodigd om het Groot Dictee Heiloo Junior 2016 voor te lezen. Op woensdag 25 mei werd er op PCC Heiloo een Groot Dictee gehouden, georganiseerd door meester Koen, van de OBS De Meander te Heiloo.

Van alle scholen in Heiloo zijn de 4 beste leerlingen van groep 8 uitgenodigd om hieraan mee te doen. Het was een spannende maar zeer leerzame middag voor zowel jong als oud.

De hoofdprijs is een wisselbeker, welke door de Benedictusschool uit Plan Oost is gewonnen. Dankzij sponsering kan dit evenement ook volgend jaar weer doorgaan.

Lizzy op Curaçao in ‘Lizzy traint dolfijnen’

Kijk, hier speelt Lizzy traint dolfijnen zich af. Heb jij ook al zin in het vervolg van dit vijfde deel van de Lizzy-serie?! Het is in de maak…